Over ons

Miranda & Nova


Mijn naam is Miranda en woon samen met mijn man Richard en kinderen Jens, Britt en Fenne in het Brabantse Haaren.

Onze doodle Nova leeft bij ons in huis en groeit op samen met onze Jack Russell Jip. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons gezin.

Ik heb een grote passie voor dieren en mijn droom is dan ook om zelf enkele nestjes te gaan fokken op een verantwoorde manier ter verbetering van het ras. Nu hebben we al wat nestjes gehad van onze Jack Russell Jip, dus het fokken is niet helemaal nieuw voor ons.

“Ik ben verliefd geworden op de Australian Labradoodle vanwege het zachte en intelligente karakter in combinatie met het prachtige uiterlijk.”

Een fijne bijkomstigheid is dat ze allergie vriendelijk zijn, wat ons ook erg goed uitkomt met allergieën in de familie.

Het omgaan met honden zit er bij mij van kinds af aan al in. Vroeger fokte mijn vader Golden Retrievers. Ik hielp hem altijd met veel plezier mee om de honden te verzorgen en was er veel mee bezig. Uiteindelijk is mijn vader helaas gestopt, omdat mijn moeder allergisch voor honden bleek te zijn. Ook heb ik in mijn jeugd veel gewerkt bij de dierenarts. Ik deed elke avond samen met Dr. Gloudemans het spreekuur bij hem aan huis in Oirschot. Daar heb ik veel geleerd en vond het fantastisch om te doen! Dus dat het nog steeds kriebelt om met dieren te gaan werken, dat blijkt wel.

Vandaar ik dit mooie avontuur aan wil gaan om te zorgen voor mooie, gezonde pups.

Ik hoop binnenkort mensen blij te kunnen maken met een fantastische Australian Labradoodle.

Heb je nog vragen voor mij of over mijn honden? Neem gerust contact met mij op.

Maak een website of blog op WordPress.com